قارچ شیتاکه: shiitake

این قارچ در کشورهای ژاپن، چین و اسکو مورد استفاده قرار می گیرد. در ژاپن از این قارچ در سوپ های مخصوصی به نام miso استفاده می شود.

در این سوپ از دو مدل قارچ shiitake و enokitake، پنیر تفو، چهار قاشق غذاخوری میسو روشن یا تیره، نوری(جلبک)، دو عدد هویج و یک پیمانه بروکلی و زنجبیل.

شاید طعم این سوپ به ذاعقه ایرانیان نخورد اما منبع ویتامین A و C، آهن و کلسیم است.

دانشمندان ایرانی موفق به کشت این قارچ در استان خراسان رضوی شده‌اند و احتمال دارد که این قارچ تا چند سال آینده به کشت انبوه رسیده و وارد مغازه ها شود.

قارچ مرغ جنگل: grifola frondosa یا hen of the wood

hen of the wood

 

قارچ صدفی: oyster mushroom

oyster mushroom

قارچ صدفی کلاهک پهن و طعم متفاوتی از قارچ های معمولی که ما روزانه می خوریم دارد. قارچ صدفی بویی شبیه به بادیان رومی (انیسون) دارد. این قارچ در غذاهای گیاه خواران بسیار پر استفاده است.

 

قارچ Pleurotus eryngii

Pleurotus eryngiiچ

 

قارچ شیپوری

قارچ شیپوری

برای خواندن مطلب در مورد قارچ شیپوری می توانید روی لینک زیر کلیک کنید و یا به صفحه اصلی مراجعه کرده و در قسمت طبقه بندی موضوعی روی چند مدل قارچ بزنید و در مورد این قارچ و شش قارچ خوراکی دیگر اطلاعات کسب کنید.

svamp_mushrooms

برای خواندن مطلب درباره دیگر قارچ ها مانند قارچ توپی، زبان گاوی، مورال، بلتوس و.... به طبقه بندی موضوعی بروید یا روی لینک زیر کلیک کنید.

edible mushrooms